Vabilo na jesensko kartiranje

V soboto, 2. oktobra 2021 vas vabimo na tradicionalno jesensko kartiranje flore. Tokrat bomo kartirali v kvadrantu 9755/1, kjer ležijo kraji Bočna, Rovt, Šmartno, Otok, Kraše, Vologa.

Zbirno mesto je ob 9. uri pri OŠ Frana Kocbeka/vrtcu v Bočni (46°17’13,9″ N 14°51’3,21″ E), potem pa jo mahnemo naokoli. Malo navkreber (planina Krašica), malo ob Dreti, malo po nižinskih gozdovih okoli Otoka.

Zbirno mesto v Ljubljani, kjer se lahko razporedimo po avtih, je na parkirišču pri zapornici Biološkega središča ob 7.30 uri. Prosimo vas, da tisti, ki boste štartali iz Ljubljane in imate prosto mesto v avtu, to sporočite, prav tako pa se oglasite tisti, ki potrebujete prevoz, da vas povežemo. Vse prijave pošljite na društveni mail do petka, 1. 10. 2021 dopoldne.

Glede na epidemiološke razmere, pa tudi glede na to, da bo kartiranje potekalo daleč od večjih naselij, priporočamo malico iz nahrbtnika.

Kartiranje bo vodil dr. Nejc Jogan.

V primeru slabega vremena, kar pa trenutno ne kaže, bomo kartiranje prestavili na drug termin. O morebitni spremembi datuma vas bomo pravočasno obvestili.

Vabljeni in lep pozdrav!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja