Januarski botanični večer

Dragi kolegi in kolegice,

naj vas povabimo na 1. botanični večer v letu 2024. Botanični večer bo potekal v ponedeljek, 15. januarja 2024 ob 18. uri na lokaciji Gimnazija Bežigrad (Peričeva 4) oziroma na spodnji povezavi.

Prisluhnili bomo predavanju Blaža Blažiča z naslovom: Predstavitev projekta LIFE FOR SEEDS – Ohranjanje prioritetnih travniških habitatnih tipov v Sloveniji z vzpostavitvijo semenske banke in obnovo in situ. 

Vhod v Gimnazijo je s Kržičeve ulice, čez parkirišče, vhod v telovadnico in potem desno v avlo šole in v 1. nadstropje. Po 18. uri je glavni vhod v šolo zaklenjen. Metka pri tem opozarja, da se na gradbišču vsak dan dogaja kaj novega in če bi prišlo do kakšne spremembe vam sporočimo v ponedeljek tekom dneva. 

Pa še posebno povabilo za tiste, ki boste v ponedeljek prišli  na gimnazijo. V avli stavbe (levo od stopnišča) je na ogled razstava vrhunske slovenske ilustracije, ki je bila predstavljena na letošnjem Frankfurtskem knjižnem sejmu. Nekaj več o razstavi najdete v priponki. Vabljeni k ogledu.

Pa še povezava za botanični večer: 

Metka Škornik is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: BOTANIČNI VEČER

Time: Jan 8, 2024 05:30 PM Belgrade, Bratislava, Ljubljana

Join Zoom Meeting

https://arnes-si.zoom.us/j/99679805174?pwd=dVl2OElZeDBxbHRndlhKRDVBcThMQT09

Meeting ID: 996 7980 5174

Passcode: 228299
Lep pozdrav!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja